DoporučujemeZaložit web nebo e-shop
Hlavní jídla
Na 7 kotlet
3 celá vejce
2 lžíce kečupu
2 lžíce škrobu
1 lžíce hořčice
1 malá lžička pepře
7 stroužků česneku
Kotletu odkostit,naklepat,osolit,naložit do ledničky na 4-5dní.Pak se osmaží.
Moje zkušenost:Většinou nakládám ve čtvrtek na neděli,takže stačí i míň dní.Samozřejmě čím déle,tím lépe.Já podávám s vařenými brambory,tatarkou a zeleninou.Určitě budou dobré např.hranolky,americké brambory,krokety...Smažím jen tolik kolik předpokládám,že se sní.Ohřívané nejsou tak chutné,jak čerstvě usmažené.
       
                          
Králík na čínu
1/2kg vykostěného masa
1 lžička soli
2 lžičky pepře
2 lžičky kari
2 lžičky glutasoli
2 lžíce oleje
2 lžíce solamylu
1 žloutek
2 velké cibule na kolečka
Maso nakrájíme na kostičky a smícháme s ostatními přísadami.Necháme odležet a připravujeme na pánvi.
Moje zkušenost:králík asi chutná nejlíp(každopádně ho v tomhle jídle nikdo nepozná),ale jde to i s kuřecího nebo krůtího masa.Klidně chystám jídlo až ráno ten den,co ho vařím.Lepší je ale aspoň večer předem nachystaný.Pepře,kari a glutasoli stačí poloviční dávka.Maso nejprve osmahnu a pak pánev přikryji.Jako přílohu máme rádi vařené brambory.S rýží se nám to zdá moc suché.A zeleninka jako obloha by neměla chybět.
Vytvořeno službou WebSnadno.cz  |  Nahlásit protiprávní obsah!  |   Mapa stránek